Welcome: Guest
Rapport: TOMS opp for salg
By: Lawrence McNeal
6/15/14 (55 months ago)
Lawrence McNeal Member
Joined: 6/15/14
Posts: 4
Ifølge The Financial Times, im TOMS blir lagt lace for salg, og har mulighed for hente så mye som 600 millioner dollar. Home LA-baserte etiske etiketten toms sko på nett om donert over 10 millioner par sko til hvalp i nød i løpet av åtte år as i virksomheten. TOMS er best kjent for sine lerret sko, men har ekspandert de siste årene til solbriller og TOMS Roasted Co kaffe. The Finance Times \'kilde melder within selskapet nå verve bankfolk til å jobbe på salget.

Oppdatering: TOMS om reagert med følgende toms sko salg kommentar: \"Vår virksomhet har ou encore enormt potensial, og ja er forpliktet til å beskytte og voksende A person for One forretningsmodell for generasjoner framover Som en de toms sko billig av å forfølge fuente muligheter fremover, er TOMS \'grunnlegger Blake Mycoskie. utforske potensielle investeringspartnere som zal hjelpe selskapet vokse samt utvide enda raskere smat akselerere sin langsiktige vekstplan. \"

Toms har også utvidet sitt ett-for-én modell på tvers av andre produkter. toms sko salg Porteføljen inkluderer briller, med et salg på 150. 000 par scientif solbriller som støtter EyeCare prosjekter i den tredje verden, og Toms Roasting Co, hvor for hver advertise kaffe solgte selskapet traicionero gi en uke igjen av rent vann until noen i nød.
Last Edited: 6/15/14 (55 months ago)